Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Animatie

Een onvergetelijke tijd voor uw kinderen

Tijdens uw verblijf bij Vakantiepark Hof van Zeeland hebben uw kinderen de tijd van hun leven tijdens een van de vele activiteiten die georganiseerd worden door het animatieteam op het park. Daarnaast zijn er genoeg faciliteiten waar de kinderen zich kunnen vermaken, terwijl u heerlijk even tijd voor uzelf heeft en heerlijk kunt ontspannen.

Tijdens de vakantieperiodes van regio Zuid-Nederland worden uw kinderen door een animatieteam vermaakt. Elke week is er een ander programma, met zowel sportieve activiteiten als festiviteiten waar uw kinderen hun creativiteit in kwijt kunnen. Wij hebben onze eigen mascotte: Hein. Hij heet alle kinderen op vrijdag bij de receptie van harte welkom, is iedere dag aanwezig bij de knutselmorgen en ‘s avonds bij de minidisco. 

De speel- en sportvelden

Wij hebben veel mogelijkheden voor kinderen op het gebied van sport en spel. Kinderen zijn dol op bewegen, hoe groot of klein ze ook zijn. Voor de allerkleinsten is er een omheinde speeltuin met glijbaan en zandbak. De oudere kinderen hebben een eigen speeltuin glijbaan en wip. Daarnaast is er een jeu de boules baan, een volleybalveld en een interactief voetbalveld. Op deze sportveldjes worden in de vakantieperiode verschillende toernooien georganiseerd door het animatieteam, waar kinderen en jongeren al hun energie kwijt kunnen. Natuurlijk zijn er ook geweldige prijzen te winnen tijdens deze sporttoernooien!

De activiteiten

Het animatieteam organiseert ook vele andere activiteiten. Creatievelingen kunnen ook hun ei kwijt tijdens uw vakantie met het hele gezin. De kinderen worden iedere ochtend door het animatieteam en Hein opgehaald, om daarna van 10:00 tot 11:30 te gaan dansen en knutselen. Kinderen kunnen bijvoorbeeld een eigen fotolijstje of een masker van Hein maken. Uiteraard worden ze hierbij geholpen door het animatieteam, zodat iedereen met een mooi knutselwerkje naar huis gaat. Elke knutselochtend wordt afgesloten met een spectaculair dansje. Daarnaast wordt elke avond de beroemde minidisco georganiseerd, waar alle kinderen hun dansjes kunnen laten zien!

Bij de Kinderbingo, die één keer per week wordt georganiseerd, zijn natuurlijk ook leuke prijzen te winnen. Het animatieteam zorgt ook voor een lekkere versnapering voor uw kinderen voor tijdens deze bingo.

Het programma

Uw kinderen vermaken zich de hele dag tijdens de activiteiten van het animatieteam. Hieronder vindt u een voorbeeld van een programma van het animatieteam. Bij aankomst vindt u het actuele animatieprogramma op de poster bij de receptie, in het animatieboekje dat u ontvangt bij aankomst en in de Hof van Zeeland App.

Bekijk een voorbeeld van animatieprogramma
Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht

vanaf 15.00uur