Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Afstand vanaf Hof van Zeeland: < 10km

Kanoa

Avontuur, Waterplezier

Een sportief uitje op het water 

Bent u sportief aangelegd? En wilt u tijdens uw vakantie ook een sportieve activiteit ondernemen met uw gezin? Dan is Kanoa perfect voor u. In het kleine Wolphaartsdijk, op minder dan een kwartier rijden van Hof van Zeeland, vindt u aan het water dit outdoor- en evenementencentrum. Gelegen aan het Veerse Meer is het dé uitvalsbasis om een dag op of rondom het water door te brengen en deze tijd zeer sportief te besteden. Huur een kano, ga windsurfen of leg een spannend parcours af boven het water. Dit alles vindt natuurlijk plaats onder toezicht van ervaren instructeurs.

Kanoa heeft beschikking over verschillende soorten kano’s die verhuurd worden aan u en uw gezin. De kano’s zijn van hoge kwaliteit en na wat uitleg van de vriendelijke instructeurs kan eigenlijk iedereen deze besturen. Maak op eigen gelegenheid een avontuurlijke kanotocht, of kies voor de kano safari. Hierbij neemt de instructeur u mee langs de mooiste plekjes van het Veerse Meer. U spot hier de mooiste dieren langs de oevers, bekijkt de onderwaterwereld vanuit de kano of rust even uit op een van de vele kleine eilandjes op het Veerse Meer. Een kanotocht is door de eenvoudigheid van het besturen ook uitermate geschikt voor kinderen.

Het is ook mogelijk om een Canadese kano, kajak, waterfiets of SUP te huren en hier uw tocht mee te maken door de prachtige natuur van Zeeland. Uiteraard neemt u eerst deel aan een uitgebreide instructie over deze verschillende vervoersmiddelen. Daarna gaat u op eigen gelegenheid het water op!

Activiteiten op de oevers

Wanneer u liever op het land wilt blijven of uw tocht over het water aan wilt aanvullen met een andere activiteiten, neemt u deel aan een van de leuke en bijzondere activiteiten op of rondom het strand. Beschiet bijvoorbeeld uw gezin, vrienden of collega’s tijdens een watergevecht in een speciaal ingericht gevechtsgebied. Daarnaast is boven het water een uitdagend klim- en klauterparcours met diverse hindernissen en touwbrugvarianten gebouwd door Kanoa. U beklimt dit parcours ongezekerd, dus u valt direct in het water wanneer u even uw evenwicht verliest.

Naast deze leuke activiteiten biedt het outdoorcentrum nog andere vernieuwende activiteiten aan, zoals boogschieten, een eigen katapult bouwen, het spannende archery tag spelen, een mooie steptocht maken door Veere of de leuke en uitdagende beach games spelen. Dit alles wordt volledig georganiseerd door Kanoa. Na uw spannende en sportieve activiteit neemt u op het terras aan het water een verfrissend drankje of geniet u van een van de duurzame en gezonde gerechten op de menukaart bij Kanoa. 

Korting met de Hof van Zeelandpas

Wanneer u een Hof van Zeelandpas heeft, huurt u een kano, Canadese kano of waterfiets voor een halve dag en betaalt u slechts voor 2 uur. Dit betekent een zeer actief uitje voor een zeer voordelige prijs!

Ontdek Kanoa

Klimpark Zeeland

Voel de vrijheid in het Kanoa Klimpark Zeeland

Midden in Zeeland, tussen Middelburg en Goes, aan de oevers van het Veerse Meer waan je je sinds 2021 op eenzame hoogte in het Klimpark Zeeland! Een unieke locatie waar water en bos samenkomen.

Stijg boven jezelf uit als je onze klimtoren van 20 meter hoog beklimt. In de toren stap je af op 4, 8 of 12 meter hoogte. Geniet nog even van het uitzicht, want zodra je de afslag hebt genomen, klim je vanuit de toren langs de oevers van het Veerse Meer zo het bos in.

Ontdek wat Zeeland nog meer te bieden heeft

Meer activiteiten in het thema

Filteren op:
Boerderijwinkel van Damme.jpg

Eten & drinken

Boerderijwinkel van Damme

Alpaca Zeeland - NIEUW.jpg

Familie, Natuur

Alpaca Zeeland

Boonmans Wijnmakerij.jpg

Eten & drinken, Cultuur

Boonman's Wijnmakerij

Vierlinden - NIEUW.png

Eten & drinken, Familie

Eeterij-Spelerij Vierlinden

Fitland Goes.jpg

Avontuur

Fitland

Fly en Try (2).jpg

Avontuur, Waterplezier

Flyboard Try & Fly

Kaasboerderij ter nisse.JPG

Eten & drinken, Cultuur

Kaasboerderij Ter Nisse

Kanoa.png

Avontuur, Waterplezier

Kanoa

Klokuus.jpg

Familie

Klok'uus

Marstrand Natuurvaartocht - NIEUW.JPG

Waterplezier, Natuur

Marstrand Rondvaarten

Marstrand Mosseltour - NIEUW.jpg

Familie, Waterplezier

Marstrand Rondvaarten - Mosseltour

mountainbiken

Familie, Avontuur, Natuur

Mountainbike routes

Oesterij.png

Cultuur

Oesterij

20201002_HofvanZeeland-Gezin1-0110.jpg

Familie, Avontuur, Waterplezier

Omnium Zwembad

P&P verhuur.jpg

Avontuur

Funbikes Zeeland

Slot Oostende.jpg

Cultuur

Slot Oostende

spek mie stroop.png

Eten & drinken

Spek Mie Stroop

Zeeuwse Riviera - NIEUW.jpg

Eten & drinken, Waterplezier

Strandpaviljoen de Zeeuwse Rivièra

20201002_HofvanZeeland-Gezin2-0110.jpg

Familie, Avontuur, Natuur

Vissen in Zeeland

Watersport Brouwersdam.png

Waterplezier

Watersport Brouwersdam

Pier 7 - NIEUW.jpg

Eten & drinken, Familie, Waterplezier

Zandpaviljoen Pier 7

Zeeuws museum.png

Familie, Cultuur

Zeeuws Museum

Zwembad Stelleplas.jpg

Familie, Waterplezier

Zwembad Stelleplas - Heinkenszand

Er is helaas niets gevonden dat aan de zoekcriteria voldoet.
Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht