Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Kindvriendelijk vakantiepark Zeeland

Genoeg te beleven op ons kindvriendelijk vakantiepark!

Bent u op zoek naar een kindvriendelijk vakantiepark in Zeeland? Dan bent u bij Hof van Zeeland aan het juiste adres! Wij hebben diverse faciliteiten die geschikt zijn voor het hele gezin en waardoor onze kleinere gasten zich geen enkel moment hoeven te vervelen. Daarnaast is er in de omgeving van ons kindvriendelijk vakantiepark voldoende te beleven. Wat denkt u bijvoorbeeld van Berkenhof Tropical Zoo, Eeterij-Spelerij Vierlinden, Klokuus of Alpaca Zeeland, dé alpaca boerderij van Zeeland! Zoals u al leest, is er aan leuke activiteiten in de omgeving van Zeeland absoluut geen gebrek. Boek nu uw vakantie en plan alvast alle leuke activiteiten die u tijdens uw vakantie wil ondernemen!

Boek direct uw vakantie

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Zomervakantie met kinderen bij Hof van Zeeland!

Ons kindvriendelijke vakantiepark is super geschikt voor uw zomervakantie! Op en rond het park zijn ontzettend veel zomerse activiteiten te vinden voor jong en oud. Wordt wakker met de heerlijke geur van vergebakken broodjes en ontdek de activiteiten! Ga bijvoorbeeld lekker zwemmen in het openluchtzwembad Stelleplas gelegen direct naast de ingang van Hof van Zeeland. Speel samen op de vele speelveldjes, organiseer sporttoernooien en neem deel aan vele verschillende activiteiten georganiseerd door ons enthousiaste animatieteam! Uw kinderen hoeven zich niet te vervelen op ons vakantiepark, maar vergeet niet om onze prachtige provincie ook verder te ontdekken! Bezoek bijvoorbeeld de Alpaca boederij van Zeeland of geniet van buiten speelplezier en heerlijke gerechten bij Eeterij en Spelerij Vierlinden in Goes! Op vertoon van de Hof van Zeelandpas krijgt u op veel plekken korting!

Ontdek uw zomervakantie met kinderen

Reserveer uw zomervakantie

Bent u enthousiast en reserveert u graag een zomervakantie bij Hof van Zeeland? Wacht niet te lang, de kans bestaat dat onze huisjes al vol zitten! Een accommodatie boeken kan eenvoudig online! Heeft u vragen of neemt u graag eerst even contact met ons op? Geen probleem! Dat kan via telefoon (+31 0113 56 22 60) of via e-mail (info@hofvanzeeland.nl)

Boek direct uw vakantie
Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht