Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Kindvriendelijk vakantiepark Zeeland

Genoeg te beleven op ons kindvriendelijk vakantiepark!

Bent u op zoek naar een kindvriendelijk vakantiepark in Zeeland? Dan bent u bij Hof van Zeeland aan het juiste adres! Wij hebben diverse faciliteiten die geschikt zijn voor het hele gezin en waardoor onze kleinere gasten zich geen enkel moment hoeven te vervelen. Daarnaast is er in de omgeving van ons kindvriendelijk vakantiepark voldoende te beleven. Wat denkt u bijvoorbeeld van Berkenhof Tropical Zoo, Eeterij-Spelerij Vierlinden, Klokuus of Alpaca Zeeland, dé alpaca boerderij van Zeeland! Zoals u al leest, is er aan leuke activiteiten in de omgeving van Zeeland absoluut geen gebrek. Boek nu uw vakantie en plan alvast alle leuke activiteiten die u tijdens uw vakantie wil ondernemen!

Boek direct uw vakantie

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Zomervakantie met kinderen bij Hof van Zeeland!

Ons kindvriendelijke vakantiepark is super geschikt voor uw zomervakantie! Op en rond het park zijn ontzettend veel zomerse activiteiten te vinden voor jong en oud. Wordt wakker met de heerlijke geur van vergebakken broodjes en ontdek de activiteiten! Ga bijvoorbeeld lekker zwemmen in het openluchtzwembad Stelleplas gelegen direct naast de ingang van Hof van Zeeland. Speel samen op de vele speelveldjes, organiseer sporttoernooien en neem deel aan vele verschillende activiteiten georganiseerd door ons enthousiaste animatieteam! Uw kinderen hoeven zich niet te vervelen op ons vakantiepark, maar vergeet niet om onze prachtige provincie ook verder te ontdekken! Bezoek bijvoorbeeld de Alpaca boederij van Zeeland of geniet van buiten speelplezier en heerlijke gerechten bij Eeterij en Spelerij Vierlinden in Goes! Op vertoon van de Hof van Zeelandpas krijgt u op veel plekken korting!

Ontdek uw zomervakantie met kinderen

Reserveer voor aankomende zomer

Tijdens aankomende zomer genieten van een onvergetelijke vakantie of weekendje weg? Wacht niet te lang en boek nu uw accommodatie. Het boeken van een bungalow doet u eenvoudig online via onze website. Heeft u vragen of neemt u graag eerst even contact met ons op? Geen probleem! Dat kan via telefoon (+31 0113 56 22 60) of via e-mail (info@hofvanzeeland.nl)

Boek direct uw vakantie

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Veelgestelde vragen

Hoe groot is de ruimte rondom de accommodatie die ik wil huren?

Naar schatting varieert de oppervlakte van het perceel (dat wil zeggen de bungalow zelf inclusief de tuin) van een bungalow van 270 m2 tot 460 m2. Alle bungalows hebben tuinmeubilair, dus u kunt tijdens uw verblijf altijd heerlijk in de tuin genieten.

Ik wil graag op vakantie met de hond. Is mijn hond toegestaan op het vakantiepark?

Ja, bij een aantal van onze accommodaties is uw hond welkom. Bij al onze bungalows geldt wel: maximaal twee huisdieren per bungalow. Lees hier alles over vakantie vieren met uw hond.

Is het vakantiepark een bepaald deel van het jaar gesloten?

Nee, ons vakantiepark is het gehele jaar geopend.

Wanneer is er animatie aanwezig op het vakantiepark?

In de vakantieperiodes van regio Zuid-Nederland staat er voor uw kinderen een enthousiast animatieteam klaar.

Heeft het vakantiepark faciliteiten voor mindervalide mensen?

Elke bungalow heeft een eigen oprit. Daarnaast kunnen wij voor u gratis rolstoelplanken voor de entree van de woning leggen. Verder heeft elke woning een slaapkamer én een badkamer beneden, zodat deze ook ideaal zijn voor mindervalide personen.

Is de receptie van het vakantiepark dagelijks geopend?

De actuele openingstijden van onze receptie zijn terug te vinden op de receptiedeur, in de Hof van Zeeland App en op het tv-kanaal in de bungalows.

Is het mogelijk om fietsen te huren op het vakantiepark?

Ja, dit is mogelijk! De receptie verhuurt fietsen voor jong en oud, zodat u door het mooie Zeeuwse landschap kunt fietsen. Huur direct uw fiets

Wat zijn de openingstijden van Restaurant-Brasserie Stelleplas?

Het restaurant is op zondag, maandag, woensdag en donderdag geopend van 11:30 uur tot 23:00 uur. Op vrijdag is het restaurant geopend vanaf 11:30 uur tot 00:00 uur en op zaterdag van 11:30 uur tot 01:00 uur. Op dinsdag is Restaurant-Brasserie Stelleplas gesloten.

Zijn er ook fiets- en wandelroutes die op het vakantiepark starten?

Ja, bij onze receptie zijn verschillende fietsroutekaarten verkrijgbaar.

Wat kan ik bij aankomst op het vakantiepark verwachten?

Bij aankomst op Hof Van Zeeland meldt u zich bij de receptie, waar onze enthousiaste medewerkers voor u klaar staan. Hier krijgt u een folder met alle informatie over het vakantiepark en telefoonnummers die u in geval van nood kunt bellen. Daarnaast staan onze receptiemedewerkers voor u klaar wanneer u een vraag heeft!

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht