Faciliteiten


  • Gratis Wifi in de bungalows

  • Broodjesservice (in hoogseizoen)

  • Fiets en E-Chopper verhuur

  • Toegang tot de zwembaden

  • Trampolines

  • Animatieprogramma (vakanties regio zuid Nederland)

  • Speeltuinen

  • Parkwinkel

  • Vismogelijkheden

Het Park

Ligging

Vakantiepark Hof van Zeeland ligt aan de Stelleplas in het pittoreske Zeeuwse dorpje Heinkenszand.
Vanaf die centrale plaats in Zeeland op het schiereiland Zuid-Beveland kunt u alle kanten op om de provincie Zeeland te verkennen. De medewerkers van de receptie helpen u graag bij het plannen van uw uitstapjes.
U krijgt bij aankomst ook een "parkboekje", met nuttige informatie voor uw verblijf.

Vakantiepark Hof van Zeeland heeft ervoor gezorgd dat alle accommodaties voorzien zijn van een gratis aansluiting op het internet zodat u ook tijdens uw vakantie, in uw bungalow, een goede wifi verbinding heeft.
U kunt via onze site ideeën opdoen voor uitstapjes, evenementen en andere activiteiten. Klik hier voor de meest actuele evenementen en andere inspiratie voor een leuk dagje uit!

Zeeuwen weten waar hun gasten behoefte aan hebben tijdens hun vakantie in Zeeland.

Verwarmd openlucht zwembad (onbeperkt en gratis)

Naast de ingang van het Vakantiepark ligt het openluchtzwembad "Stelleplas". Dit openluchtzwembad heeft drie verwarmde bassins, een bad apart voor de peuters en een glijbaan van maar liefst 40 meter lang.

Naast het bad liggen speel- en zonneweiden waar u heerlijk kunt ontspannen.
Als gast van Vakantiepark Hof van Zeeland hebt u gratis toegang. Op vertoon van uw Hof van Zeelandpas kunt u zo het zwembad in.

Het zwembad is geopend vanaf de meivakantie tot begin september.

Klik hier voor meer informatie

Het subtropisch zwemparadijs om de hoek (onbeperkt en gratis)

Wat voor weer het ook is: als gast van het vakantiepark kunt u het hele jaar door gratis terecht in het subtropisch zwemparadijs Omnium in Goes (een kwartiertje met de auto). Dat betekent een hele dag waterplezier. In Omnium is alles aanwezig wat u van een zwemparadijs kunt verwachten.

Er zijn zes bassins met heerlijk verwarmd water dat bruist, draait, stroomt, whirlt of bubbelt. Het toppunt is wel de "Lazy River" die onder het tropische bos door stroomt met uitkijk op de tropische omgeving boven u, een bruisbank en een tropische regenbui. Ook spannend zijn twee superglijbanen met fascinerende lichteffecten.

Behoefte aan een hapje en een drankje? Daarvoor kunt u terecht op het speciale zwemmersterras.

Klik hier voor meer informatie

Restaurant-Brasserie Stelleplas

Bij de ingang van het Vakantiepark Hof van Zeeland is een boerenschuur omgetoverd tot het moderne en sfeervolle Restaurant Brasserie Stelleplas. U kunt er terecht voor een lunch of een gezellige heerlijke à la carte maaltijd.(Op dinsdag is de Brasserie gesloten.) 

Voor een snelle hap kunt u via het restaurant diverse snacks en friet bestellen. Vanaf het terras heeft u een fantastisch uitzicht over de Stelleplas. Kortom, heerlijk eten in een gezellig restaurant voor een aantrekkelijke prijs.     

Recreatie op het vakantiepark

Kinderen zijn dol op bewegen, hoe groot of klein ze ook zijn.

Op het vakantiepark wordt rekening gehouden met alle leeftijden. Er is een omheinde speeltuin voor de kleintjes.

De oudere kinderen hebben een eigen speeltuin met een klimmuur, glijbaan en een wip.

Daarnaast zijn er een jeu de boules baan, een volleybalveld en een interactief voetbalveld bijgekomen in 2019.

Tijdens vakantieperiodes (regio Zuid- Nederland) worden de kinderen door een animatieteam vermaakt.

Naast de Kids Club is er een onlangs gerenoveerde speeltuin met trampolines, speeltoestellen en een buiten bowlingbaan.

Is dat geen compleet vakantiepark in Zeeland?

Lekker op de fiets

Zeeland staat bekend als een fietsparadijs. Fietsen in Zeeland is fietsen op de grens van land en water!  De receptie van Vakantiepark Hof van Zeeland verhuurt fietsen voor groot en klein en verkoopt ook diverse fietsroutes. Er zijn ook zitjes voor de kinderen en diverse skelters beschikbaar. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze receptiemedewerkers. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u om uw fietsen alvast voor aankomst te reserveren.                      

                                                 

E-Chopper verhuur

U kunt nu ook een E-Chopper huren bij Hof van Zeeland en de provincie Zeeland verkennen met wind in je haar.

Neem voor meer informatie contact op met onze receptie.

Een visje verschalken in de Stelleplas

De Stelleplas is de leefomgeving van karper, brasem, snoekbaars, aal en blankvoorn. Een uitdaging voor elke rechtgeaarde visser!

Ook nachtvissen is er toegestaan. Om in de Stelleplas te kunnen vissen zijn en visvergunning en een visakte nodig. Voor de visakte zorgt u zelf, de visvergunning is verkrijgbaar bij de receptie van het park.

Een aantal woningen liggen aan het binnenwater van het park zodat u vanuit uw tuin uw hengel kunt uitgooien en vissen op diverse soorten vis. Hiervoor hebt u geen vergunning nodig.

Honden van harte welkom

In Vakantiepark Hof van Zeeland is je huisdier van harte welkom (max. 2 huisdieren per bungalow). Laat ons van tevoren even weten dat je huisdier meekomt, dan reserveren wij een diervriendelijk vakantiehuisje voor je.

Neem voor meer informatie contact op met onze receptie.

Plattegrond van Vakantiepark Hof Van Zeeland

Op de plattegrond kunt u zien hoe de typen woningen zijn gegroepeerd. De woningen van het type Lotus liggen het dichtste bij de centrale parkeerplaats, de parkingang en de receptie. De overige parkeerplaatsen liggen over het park verspreid. Een deel van het type Orchis ligt aan de oevers van de binnenwateren van het park. De vissteigers kijken vanaf de andere kant van de Stelleplas uit over het park. Het zwembad en de zonneweide liggen beschut aan de noordkant van het park.

Dankzij deze overzichtelijke plattegrond kunt u tijdens de boeking aangeven naar welke accommodatie(s) uw voorkeur uitgaat