Het Park

Ligging

Vakantiepark Hof van Zeeland ligt aan de Stelleplas in het pittoreske Zeeuwse dorpje Heinkenszand.
Vanaf die centrale plaats in Zeeland op het schiereiland Zuid-Beveland kunt u alle kanten op om de provincie Zeeland te verkennen. De medewerkers van de receptie helpen u graag bij het plannen van uw uitstapjes.
U krijgt bij aankomst ook een "parkboekje", met nuttige informatie voor uw verblijf.

Vakantiepark Hof van Zeeland heeft ervoor gezorgd dat alle accommodaties voorzien zijn van een gratis aansluiting op het internet zodat u ook tijdens uw vakantie, in uw bungalow, een goede wifi verbinding heeft.
U kunt via onze site ideeën opdoen voor uitstapjes, evenementen en andere activiteiten. Klik hier voor de meest actuele evenementen en andere inspiratie voor een leuk dagje uit!

Zeeuwen weten waar hun gasten behoefte aan hebben tijdens hun vakantie in Zeeland.

Verwarmd openlucht zwembad (onbeperkt en gratis)

Naast de ingang van het Vakantiepark ligt het openluchtzwembad "Stelleplas". Dit openluchtzwembad heeft drie verwarmde bassins, een bad apart voor de peuters en een glijbaan van maar liefst 40 meter lang.

Naast het bad liggen speel- en zonneweiden waar u heerlijk kunt ontspannen.
Als gast van Vakantiepark Hof van Zeeland hebt u gratis toegang. Op vertoon van uw Hof van Zeelandpas kunt u zo het zwembad in.

Het zwembad is geopend vanaf de meivakantie tot begin september.

Het subtropisch zwemparadijs om de hoek (onbeperkt en gratis)

Wat voor weer het ook is: als gast van het vakantiepark kunt u het hele jaar door gratis terecht in het subtropisch zwemparadijs Omnium in Goes (een kwartiertje met de auto). Dat betekent een hele dag waterplezier. In Omnium is alles aanwezig wat u van een zwemparadijs kunt verwachten.

Er zijn zes bassins met heerlijk verwarmd water dat bruist, draait, stroomt, whirlt of bubbelt. Het toppunt is wel de "Lazy River" die onder het tropische bos door stroomt met uitkijk op de tropische omgeving boven u, een bruisbank en een tropische regenbui. Ook spannend zijn twee superglijbanen met fascinerende lichteffecten.

Behoefte aan een hapje en een drankje? Daarvoor kunt u terecht op het speciale zwemmersterras.

De inwendige mens wordt ook niet vergeten

Bij de ingang van het Vakantiepark Hof van Zeeland is een boerenschuur omgetoverd tot het moderne en sfeervolle Restaurant Brasserie Stelleplas. U kunt er terecht voor een lunch of een gezellige heerlijke à la carte maaltijd. (Op dinsdag is de Brasserie gesloten.) 

Voor een snelle hap kunt u via het restaurant diverse snacks en friet bestellen. Vanaf het terras heeft u een fantastisch uitzicht over de Stelleplas. Kortom, heerlijk eten in een gezellig restaurant voor een aantrekkelijke prijs.

Brasserie de Stelleplas is van 15 januari tot 08 februari gesloten.              

Recreatie op het vakantiepark

Kinderen houden van bewegen, hoe klein of groot ze ook zijn. Op het vakantiepark is rekening gehouden met alle leeftijden. Voor de allerkleinsten is er een omheinde speeltuin. De oudere kinderen hebben hun eigen speeltuin met een kabelbaan, klimwand, glijbaan en wip. Daarnaast zijn er een jeu-de-boules baan, een volleybalveld, een voetbalveldje en tafeltennis tafels.

De kinderen worden tijdens de vakantieperiodes vermaakt door een animatie team. Naast de Kids Club ligt een speelveld met trampolines, speeltoestellen en een buitenbowlingbaan. Is dat geen compleet vakantiepark in Zeeland?

Lekker op de fiets

Zeeland staat bekend als een fietsparadijs. Fietsen in Zeeland is fietsen op de grens van land en water!  De receptie van Vakantiepark Hof van Zeeland verhuurt fietsen voor groot en klein en verkoopt ook diverse fietsroutes. Er zijn ook zitjes voor de kinderen en diverse skelters beschikbaar. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze receptiemedewerkers. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u om uw fietsen alvast voor aankomst te reserveren.                      

                                                 

E-Chopper verhuur

U kunt nu ook een E-Chopper huren bij Hof van Zeeland en de provincie Zeeland verkennen met wind in je haar.

Neem voor meer informatie contact op met onze receptie.

Een visje verschalken in de Stelleplas

De Stelleplas is de leefomgeving van karper, brasem, snoekbaars, aal en blankvoorn. Een uitdaging voor elke rechtgeaarde visser!

Ook nachtvissen is er toegestaan. Om in de Stelleplas te kunnen vissen zijn een visvergunning en een visakte nodig. Voor de visakte zorgt u zelf, de visvergunning is verkrijgbaar bij de receptie van het park.

Een aantal woningen liggen aan het binnenwater van het park zodat u vanuit uw tuin uw hengel kunt uitgooien en vissen op diverse soorten vis. Hiervoor hebt u geen vergunning nodig.

Honden van harte welkom.

In Vakantiepark Hof van Zeeland is je hond van harte welkom (max. 2 honden per bungalow). Laat ons van tevoren even weten dat je hond meekomt, dan reserveren wij een diervriendelijk vakantiehuisje voor je.

Neem voor meer informatie contact op met onze receptie.