Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie
Boeken voor 2024
Boeken voor 2025

Vakantiepark voor kinderen in Nederland

Heerlijk genieten met het gezin

Als u op zoek bent naar een vakantiepark voor kinderen in Nederland, dan zit u bij Hof van Zeeland goed. Onze faciliteiten bieden meer dan voldoende plezier voor de kinderen om zich de hele dag te vermaken. Zo kunnen de kids bijvoorbeeld een frisse duik nemen in ons zwembad en daarnaast zijn er meer dan voldoende speelplekken gelegen op ons vakantiepark, waar ze zich de hele dag kunnen vermaken.

Ontdek ons park

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Faciliteiten voor kinderen

Op ons vakantiepark voor kinderen in Nederland bevinden zich een groot aantal speelplekken en sportvelden, waarmee de kinderen zich geen enkel moment hoeven vervelen. Er zijn speelgelegenheden gemaakt voor verschillende leeftijdscategorieën, waardoor elke groep veilig kan spelen met leeftijdsgenoten. Zo staan er bijvoorbeeld bij de speeltuin voor de allerkleinsten enkele bankjes naast, zodat de ouders de kleintjes altijd goed in de gaten kunnen houden.

Ontdek de bruisende omgeving

Naast ons park zelf, is er in de omgeving van ons vakantiepark voor kinderen ook genoeg te beleven! Zo kunnen de kleine dierenliefhebbers een bezoek brengen aan Alpaca Zeeland of aan Berkenhof Tropical Zoo. Hier maken de kinderen kennis met verschillende leuke dieren en valt er van alles te beleven. Daarnaast gaat er voor de kinderen ook een wereld van plezier open bij Eeterij-Spelerij Vierlinden in Goes, waar uw kinderen zich kunnen uitleven in de binnen- en buitenspeeltuin en waar u geniet van de lekkerste vlees- of visgerechten.

Reserveer uw verblijf op ons vakantiepark voor kinderen

Wilt u graag een vakantiehuisje boeken bij ons vakantiepark voor kinderen in Nederland? Boek dan snel uw verblijf! Wilt u graag meer informatie over onze accommodaties, onze faciliteiten voor de kleine gasten of heeft u een andere vraag over ons vakantiepark? Neem dan vooral contact op via e-mail (info@hofvanzeeland.nl) of telefoon (+31 (0) 113 - 56 22 60). Wij helpen u graag!

Reserveer uw bungalow

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8,6

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Veelgestelde vragen

Hoe groot is de ruimte rondom de accommodatie die ik wil huren?

Naar schatting varieert de oppervlakte van het perceel (dat wil zeggen de bungalow zelf inclusief de tuin) van een bungalow van 270 m2 tot 460 m2. Alle bungalows hebben tuinmeubilair, dus u kunt tijdens uw verblijf altijd heerlijk in de tuin genieten.

Ik wil graag op vakantie met de hond. Is mijn hond toegestaan op het vakantiepark?

Ja, bij een aantal van onze accommodaties is uw hond welkom. Bij al onze bungalows geldt wel: maximaal twee huisdieren per bungalow. Lees hier alles over vakantie vieren met uw hond.

Is het vakantiepark een bepaald deel van het jaar gesloten?

Nee, ons vakantiepark is het gehele jaar geopend.

Wanneer is er animatie aanwezig op het vakantiepark?

In de vakantieperiodes van regio Zuid-Nederland staat er voor uw kinderen een enthousiast animatieteam klaar.

Heeft het vakantiepark faciliteiten voor mindervalide mensen?

Elke bungalow heeft een eigen oprit. Daarnaast kunnen wij voor u gratis rolstoelplanken voor de entree van de woning leggen. Verder heeft elke woning een slaapkamer én een badkamer beneden, zodat deze ook ideaal zijn voor mindervalide personen.

Is de receptie van het vakantiepark dagelijks geopend?

De actuele openingstijden van onze receptie zijn terug te vinden op de receptiedeur, in de Hof van Zeeland App en op het tv-kanaal in de bungalows.

Is het mogelijk om fietsen te huren op het vakantiepark?

Ja, dit is mogelijk! De receptie verhuurt fietsen voor jong en oud, zodat u door het mooie Zeeuwse landschap kunt fietsen. Huur direct uw fiets

Wat zijn de openingstijden van Restaurant-Brasserie Stelleplas?

Het restaurant is op zondag, maandag, woensdag en donderdag geopend van 11:30 uur tot 23:00 uur. Op vrijdag is het restaurant geopend vanaf 11:30 uur tot 00:00 uur en op zaterdag van 11:30 uur tot 01:00 uur. Op dinsdag is Restaurant-Brasserie Stelleplas gesloten.

Zijn er ook fiets- en wandelroutes die op het vakantiepark starten?

Ja, bij onze receptie zijn verschillende fietsroutekaarten verkrijgbaar.

Wat kan ik bij aankomst op het vakantiepark verwachten?

Bij aankomst op Hof Van Zeeland meldt u zich bij de receptie, waar onze enthousiaste medewerkers voor u klaar staan. Hier krijgt u een folder met alle informatie over het vakantiepark en telefoonnummers die u in geval van nood kunt bellen. Daarnaast staan onze receptiemedewerkers voor u klaar wanneer u een vraag heeft!

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht