Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Vakantiepark voor kinderen in Nederland

Heerlijk genieten met het gezin

Als u op zoek bent naar een vakantiepark voor kinderen in Nederland, dan zit u bij Hof van Zeeland goed. Onze faciliteiten bieden meer dan voldoende plezier voor de kinderen om zich de hele dag te vermaken. Zo kunnen de kids bijvoorbeeld een frisse duik nemen in ons zwembad en daarnaast zijn er meer dan voldoende speelplekken gelegen op ons vakantiepark, waar ze zich de hele dag kunnen vermaken.

Ontdek ons park

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Faciliteiten voor kinderen

Op ons vakantiepark voor kinderen in Nederland bevinden zich een groot aantal speelplekken en sportvelden, waarmee de kinderen zich geen enkel moment hoeven vervelen. Er zijn speelgelegenheden gemaakt voor verschillende leeftijdscategorieën, waardoor elke groep veilig kan spelen met leeftijdsgenoten. Zo staan er bijvoorbeeld bij de speeltuin voor de allerkleinsten enkele bankjes naast, zodat de ouders de kleintjes altijd goed in de gaten kunnen houden.

Ontdek de bruisende omgeving

Naast ons park zelf, is er in de omgeving van ons vakantiepark voor kinderen ook genoeg te beleven! Zo kunnen de kleine dierenliefhebbers een bezoek brengen aan Alpaca Zeeland of aan Berkenhof Tropical Zoo. Hier maken de kinderen kennis met verschillende leuke dieren en valt er van alles te beleven. Daarnaast gaat er voor de kinderen ook een wereld van plezier open bij Eeterij-Spelerij Vierlinden in Goes, waar uw kinderen zich kunnen uitleven in de binnen- en buitenspeeltuin en waar u geniet van de lekkerste vlees- of visgerechten.

Reserveer uw verblijf op ons vakantiepark voor kinderen

Wilt u graag een vakantiehuisje boeken bij ons vakantiepark voor kinderen in Nederland? Boek dan snel uw verblijf! Wilt u graag meer informatie over onze accommodaties, onze faciliteiten voor de kleine gasten of heeft u een andere vraag over ons vakantiepark? Neem dan vooral contact op via e-mail (info@hofvanzeeland.nl) of telefoon (+31 (0) 113 - 56 22 60). Wij helpen u graag!

Reserveer uw bungalow

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht