Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Zomervakantie in Nederland

Maak kennis met Zeeland in de zomer!

Ontdek de laatste plekjes in de zomervakantie bij Hof van Zeeland!
Komt u deze zomervakantie bij ons genieten? We hebben in de zomervakantie nog een paar bungalows vrij. Ben er snel bij!


Zoekt u een heerlijke zomervakantie in Nederland? Bij Hof van Zeeland bent u aan het juiste adres! Wij zijn trots op ons prachtige Zeeland en laten u graag kennis maken met de leukste zomeractiviteiten op en rond ons kindvriendelijk vakantiepark! Hof van Zeeland biedt activiteiten en faciliteiten voor jong en oud. Geniet van een zomerse gezinsvakantie, een sportieve zomervakantie vol wandelingen, fietsroutes en visavonturen of van een relaxte zomervakantie in de prachtige omgeving. Voor de fijnste zomervakantie in Nederland is Hof van Zeeland de juiste locatie!

Boek direct uw vakantie

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Zomervakantie met kinderen bij Hof van Zeeland!

Ons kindvriendelijke vakantiepark is super geschikt voor uw zomervakantie! Op en rond het park zijn ontzettend veel zomerse activiteiten te vinden voor jong en oud. Wordt wakker met de heerlijke geur van vergebakken broodjes en ontdek de activiteiten! Ga bijvoorbeeld lekker zwemmen in het openluchtzwembad Stelleplas gelegen direct naast de ingang van Hof van Zeeland. Speel samen op de vele speelveldjes, organiseer sporttoernooien en neem deel aan vele verschillende activiteiten georganiseerd door ons enthousiaste animatieteam! Uw kinderen hoeven zich niet te vervelen op ons vakantiepark, maar vergeet niet om onze prachtige provincie ook verder te ontdekken! Bezoek bijvoorbeeld de Alpaca boederij van Zeeland of geniet van buiten speelplezier en heerlijke gerechten bij Eeterij en Spelerij Vierlinden in Goes! Op vertoon van de Hof van Zeelandpas krijgt u op veel plekken korting!

Ontdek uw zomervakantie met kinderen

Reserveer uw zomervakantie

Bent u enthousiast en reserveert u graag een zomervakantie bij Hof van Zeeland? Wacht niet te lang, de kans bestaat dat onze huisjes al vol zitten! Een accommodatie boeken kan eenvoudig online! Heeft u vragen of neemt u graag eerst even contact met ons op? Geen probleem! Dat kan via telefoon (+31 0113 56 22 60) of via e-mail (info@hofvanzeeland.nl)

Boek direct uw vakantie
Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht