Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie
Boeken voor 2024
Boeken voor 2025

Zomervakantie bij Hof van Zeeland

Ontdek Zeeland in de zomer!

Wilt u een heerlijke zomervakantie beleven in Nederland? Bij Hof van Zeeland bent u aan het juiste adres! Wij zijn trots op ons prachtige Zeeland en laten u graag kennis maken met de leukste zomeractiviteiten op en rond ons kindvriendelijk vakantiepark! Hof van Zeeland biedt activiteiten en faciliteiten voor jong en oud. Geniet van een zomerse gezinsvakantie, een sportieve vakantie vol wandelingen, fietsroutes en visavonturen of van een relaxte vakantie in de prachtige omgeving. Voor de fijnste zomer in Nederland is Hof van Zeeland de juiste locatie! 

Geniet van 1 augustus t/m 31 augustus van een heerlijke zomeraanbieding. U ontvangt 25% last minute korting op een verblijf in deze periode.

Lees meer

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Maak kennis met Zeeland in de zomer!

Ons kindvriendelijke vakantiepark is super geschikt voor een heerlijke zomer! Op en rond het park zijn genoeg zomerse activiteiten te vinden voor jong en oud. Word wakker met de heerlijke geur van vergebakken broodjes en ontdek de gezellige activiteiten op ons park! Ga bijvoorbeeld lekker zwemmen in het openluchtzwembad Stelleplas gelegen direct naast de ingang van Hof van Zeeland of neem deel aan vele verschillende activiteiten georganiseerd door ons enthousiaste animatieteam!

Maar vergeet zeker niet om onze prachtige provincie ook verder te ontdekken! Bezoek bijvoorbeeld de Alpaca boederij van Zeeland of geniet van buiten speelplezier en heerlijke gerechten bij Eeterij en Spelerij Vierlinden in Goes! Op vertoon van de Hof van Zeelandpas krijgt u op veel plekken korting!

Ontdek Zeeland

Reserveer voor aankomende zomer

Tijdens aankomende zomer genieten van een onvergetelijke vakantie of weekendje weg? Wacht niet te lang en boek nu uw accommodatie. Het boeken van een bungalow doet u eenvoudig online via onze website. Heeft u vragen of neemt u graag eerst even contact met ons op? Geen probleem! Dat kan via telefoon (+31 0113 56 22 60) of via e-mail (info@hofvanzeeland.nl)

Boek direct uw vakantie

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8,6

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht