Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Vakantiehuis met zwembad Zeeland

Mét binnen en buitenzwembad

Als u een vakantiehuis in Zeeland zoekt op een vakantiepark met zwembad dan zit u bij vakantiepark Hof van Zeeland goed. In de warme zomermaanden is het heerlijk genieten aan Openluchtzwembad Stelleplas. De ingang hiervan bevindt zich pal naast de ingang van ons vakantiepark. Terwijl de oudere kinderen en volwassenen genieten in het grote zwembad, is er genoeg plek voor de allerkleinsten in het ondiepe peuterbad. Na het zwembad rust relaxt u heerlijk in het zonnetje op onze ruime ligweide.

Wanneer u verblijft bij vakantiepark Hof van Zeeland heeft u gedurende uw hele vakantie gratis toegang tot Openluchtzwembad Stelleplas. Is het weer iets minder dan verwacht? Dan kunt u met de Hof van Zeelandpas ook gratis het hele jaar door terecht bij subtropisch zwemparadijs Omnium in Goes. Dit is snel te bereiken vanuit ons vakantiepark met zwembad.

Bekijk onze accommodaties

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Onze andere faciliteiten

Naast ons zwembad hebben we bij vakantiepark Hof van Zeeland nog een groot aantal andere faciliteiten, waardoor u zich tijdens uw vakantie geen moment hoeft te vervelen. Er is voor verschillende gezelschappen altijd wel iets leuks te ondernemen! Zo beschikt het park over meer dan 10 hectare viswater voor de recreatieve visser en verhuren wij fietsen en E-Choppers bij de receptie, waarmee u moeiteloos de mooie omgeving van ons bungalowpark verkent. Na een dag gezwommen te hebben in Openluchtzwembad Stelleplas of na een actieve dag beleefd te hebben, is het heerlijk genieten bij Restaurant-Brasserie Stelleplas.

Boek uw vakantiehuis

Wilt u graag verblijven in een vakantiehuis op ons vakantiepark met zwembad in Zeeland? Boek dan snel uw verblijf bij vakantiepark Hof van Zeeland! Wilt u graag meer informatie over onze accommodaties of heeft u een andere vraag over ons vakantiepark? Neem dan vooral contact op via e-mail (info@hofvanzeeland.nl) of telefoon (+31 (0) 113 - 56 22 60). Wij helpen u graag!

Reserveer uw bungalow
Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht