Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Vakantiehuis met vissteiger

Gooi direct uw hengel uit

Bent u op zoek naar een vakantiehuisje aan viswater of met een vissteiger op het perceel? Bij Hof van Zeeland hebben we diverse vakantiehuisjes aan het viswater. Ook voor de huisjes die niet direct aan het water liggen zijn de visgelegenheden op steenworp afstand. Wat is er nou heerlijker en rustgevender dan tijdens uw vakantie heerlijk aan de waterkant genieten van de rust en de omgeving, terwijl uw dobber in het water ligt te wachten tot u beet heeft? Omdat we weten hoe heerlijk dit gevoel is faciliteren we graag iedereen die dit gevoel met ons deelt. Zoet iedereen kan genieten van de tijd in hun vakantiehuisje aan het viswater.

Boek uw vakantie

Vissen op uw vakantie

Op het moment dat u heerlijk wil vissen tijdens uw vakantie zit u bij Hof van Zeeland goed. Door onze gunstige ligging aan de 10 hectare tellende Stelleplas ligt er een uitgestrekt viswater op steenworp afstand. Enkele bungalows op het vakantiepark zijn ook direct gelegen aan het binnenwater, waardoor u zelfs direct vanuit uw achtertuin een hengel kunt uitgooien! Op het moment dat u graag een dergelijke bungalow wilt boeken, kunt u dit bij het boekingsproces aangeven. Echter zijn er maar enkele bungalows die aan deze gunstige ligging voldoen, dit zijn de volgende:

Mocht u overwegen om uw tijd bij ons door te brengen aan een vakantiehuisje aan viswater dan zijn de bovenstaande drie opties mogelijk. Bij alle andere accommodaties is het uiteraard evengoed mogelijk om heerlijk een dagje te gaan vissen, alleen in dat geval niet vanuit de eigen achtertuin maar aan de Stelleplas.

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Reserveer uw vakantiehuisje aan viswater

Wilt u graag een vakantiehuisje boeken aan het viswater of met een vissteiger in de tuin? Boek dan snel uw verblijf! Wilt u graag meer informatie over onze accommodaties, aan het viswater of heeft u een andere vraag over ons vakantiepark? Neem dan vooral contact op via e-mail (info@hofvanzeeland.nl) of telefoon (+31 (0) 113 - 56 22 60). Wij helpen u graag!

Boek uw vakantie

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht