Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Vakantie zeeland met hond

Op vakantie met uw viervoeter

Als u op zoek bent naar een mooie locatie in Zeeland om met uw hond vakantie te vieren, dan zit u bij Hof van Zeeland goed! Van ons ruim aanbod aan bungalows zijn er een aantal speciaal gereserveerd voor gasten die graag hun hond mee willen nemen op hun vakantie naar Zeeland. Deze speciale huisdiertoegankelijke bungalows zijn zó ingericht, dat uw hond mee kan komen om vakantie met u te vieren. Bij aankomst zorgen wij dat er een hondenpakket met iets lekkers klaarligt voor uw hond, zodat hij zich meteen helemaal thuis voelt! Wilt u bij de reservering van uw vakantie in Zeeland laten weten dat u van plan bent om de hond mee te nemen? Dan kunnen we ervoor zorgen dat alles goed geregeld is op het moment dat we u ontvangen voor uw vakantie!

Reserveer uw bungalow

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Ontdek onze omgeving

In onze omgeving is het genieten geblazen tijdens uw vakantie in Zeeland met de hond. Er is ontzettend veel natuur rondom het park gelegen, waardoor u altijd een flinke wandeling kunt maken met uw trouwe viervoeter. Uiteraard kunt u uw hond ook meenemen naar de zee, waar hij even al zijn energie kwijt kan op één van de uitgestrekte stranden die onze provincie rijk is. Daarnaast is het uiteraard ook altijd mooi wandelen rondom onze visvijver, waar uw hond aan de waterkant de natuur kan ontdekken.

Reserveer uw vakantie in Zeeland met de hond

Wilt u graag een vakantiehuisje boeken bij ons vakantiepark in Zeeland voor uw vakantie met de hond? Boek dan snel uw verblijf! Wilt u graag meer informatie over onze accommodaties, ons hondenbeleid of heeft u een andere vraag over ons vakantiepark? Neem dan vooral contact op via e-mail (info@hofvanzeeland.nl) of telefoon (+31 (0) 113 - 56 22 60). Wij helpen u graag!

Reserveer uw bungalow
Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht