Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Luxe vakantiepark Zeeland

Wilt u een accommodatie huren op een luxe vakantiepark in Zeeland? Dan bent u bij Hof van Zeeland aan het juiste adres! Het park biedt een breed aanbod aan overnachtingsmogelijkheden om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Of u nu met uw gezin, familie of vriendengroep komt, er is keuze genoeg uit onze 4, 6, 8 en 10-persoons bungalows. Daarnaast is er genoeg te beleven in de prachtige omgeving van Vakantiepark Hof van Zeeland en zijn er diverse faciliteiten beschikbaar om de ultieme vakantie te beleven!

Ontdek de bruisende omgeving

De luxe bungalows op het park

Op Vakantiepark Hof van Zeeland kunt u heerlijk tot rust komen in een van onze luxe bungalows voorzien van gratis wifi. Alle huisjes zijn vrijstaand, wat ervoor zorgt dat u geen last heeft van andere vakantiegasten en vakantie kan vieren zoals u dat wenst. Ook zijn de bungalows comfortabel ingericht om u van alle gemakken te voorzien na een actieve dag met het gezin of om een dagje heerlijk tot rust te komen.

Mocht u op zoek zijn naar nog meer luxe, dan kunt u kiezen voor de wellness bungalows Iris of Orchis met eigen wellnesscentrum. Zo kunt u uzelf extra verwennen met een rustmomentje in de sauna of genieten van de zonnehemel. Dat is pas vakantie vieren!

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Ontdek de prachtige omgeving

Naast het aanbod aan faciliteiten op het park zelf, biedt de omgeving van Vakantiepark Hof van Zeeland ook genoeg mogelijkheden. Ontdek de onderscheidende cultuur en geschiedenis van de provincie of ga actief op pad in de prachtige natuur. Ook met kinderen is er van alles te beleven in de vele speeltuinen en tijdens gezinsvriendelijke activiteiten. Toe aan een hapje of drankje na een actieve dag, dan kunt u terecht bij Restaurant-Brasserie Stellepas of bij een van de vele strandpaviljoens aan het strand. U hoeft zich niet te vervelen tijdens een vakantie bij Hof van Zeeland.

Bij vertoning van een Hof van Zeelandpas krijgt u bij al deze activiteiten een fijne korting aangeboden, waardoor u nog meer kunt ondernemen tijdens uw vakantie!

Ontdek de bruisende omgeving

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Huur direct een accommodatie op ons luxe vakantiepark in Zeeland

Wilt u een van de bungalows op ons luxe vakantiepark in Zeeland huren voor een onvergetelijke vakantie? Doe dit dan direct online en wacht niet te lang, de kans bestaat dat onze huisjes snel vol zitten. Mocht u nog vragen hebben over uw reservering, stel deze dan gerust via telefoon (+31 (0) 113 -56 22 60) of e-mail (info@hofvanzeeland.nl).

Huur direct uw luxe verblijf
Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht

vanaf 15.00uur