Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Corona mogelijkheden

Ontdek hoe mooi Zeeland is

Kijkt u ook zo uit om heerlijk te komen genieten tijdens uw vakantie bij Hof van Zeeland? Ondanks dat een aantal Hof van Zeelandpas partners helaas gesloten zijn en openingstijden vanwege corona kunnen afwijken, is er nog genoeg te beleven in de bruisende omgeving van ons vakantiepark. Wij hebben voor u een aantal activiteiten toegelicht om een onvergetelijke vakantie te ervaren in Zeeland.

Maak een heerlijke wandeling door de bruisende omgeving van Hof van Zeeland

Rondom het vakantiepark zijn diverse mooie routes te bewandelen in de bosrijke omgeving. Zo kunt u in alle rust genieten van uw welverdiende vakantie.

Huur fietsen of e-choppers en ontdek de provincie Zeeland

Ontdek de omgeving over prachtig aangelegde fietspaden, door bossen en over de dijken. Of ga de uitdaging aan over de 39 kilometer lange MTB-route. Bij de receptie bieden we de mogelijkheid om fietsen en e-choppers te huren. Zo heeft u de keuze uit normale fietsen, elektrische fietsen voor een beetje ondersteuning of elektrische e-choppers. Bent u van plan met het hele gezin te gaan fietsen, dan kunt u gemakkelijk kinderfietsen of kinderzitjes huren. Dat wordt een dag onvergetelijk genieten voor het hele gezin!

Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om een aantal kilometer verderop solexen, tandems of e-choppers te huren bij P&P verhuur Heinkenszand. Zo kunt u op een bijzondere en ouderwetse manier een ontdekkingstocht maken door Zeeland.

Uren speelplezier voor de kleine genieters

De kinderen kunnen zich urenlang vermaken op een van de speelvelden van Hof van Zeeland. De allerkleinsten ontdekken de verschillende speeltoestellen in de omheinde speeltuin, terwijl ze in de gaten worden gehouden vanaf de bankjes. De oudere kinderen hebben een eigen speeltuin om zich te vermaken en contacten te leggen. Zijn uw kinderen helemaal weg van dieren? Dan is een bezoekje aan de alpaca boerderij of dierenpark Berkenhof tropical Zoo een echte aanrader.

Ontdek de faciliteiten van Hof van Zeeland´╗┐

Haal een heerlijk diner af bij een van de omliggende restaurants

Sluit een actieve dag heerlijk af met een diner van Restaurant Stelleplas. Of plaats een bestelling bij Restaurant/vliegveld Midden Zeeland, Slot Oostende, Strandpaviljoen de Stenen Toko of Vierlinden. Haal gezellig een maaltijd af en geniet van een heerlijk diner in uw bungalow op Hof van Zeeland.

Ben u juist nieuwsgierig naar de lekkerste streekproducten van Zeeland? Breng dan een bezoekje aan Boerderijwinkel van Damme, Boonmans Wijnmakerij en Kaasboerderij ter Nisse en ontdek wat de provincie te bieden heeft.

Boek uw verblijf bij Hof van Zeeland

Wilt u uw vakantie in Zeeland boeken bij ons vakantiepark? Doe dit dan direct online en wacht niet te lang, want de kans bestaat dat onze huisjes snel vol zitten. Mocht u nog vragen hebben over uw reservering, stel deze dan gerust via telefoon (+31 (0) 113 -56 22 60) of e-mail (info@hofvanzeeland.nl).

Boek uw last minute vakantie´╗┐
Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht