Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Het leukste vakantiepark voor peuters

Op vakantie met de allerkleinsten

Bent u op zoek naar de perfecte locatie om de vakantie door te brengen met uw peuter? Bij vakantiepark Hof van Zeeland beleeft uw peuter een heerlijke tijd en krijgt u volop de gelegenheid om te genieten van de tijd samen. Allereerst is er overal door het park voldoende te beleven en zijn er diverse speeltoestellen en speeltuintjes te vinden. Daarnaast hebben wij natuurlijk een super enthousiast animatieteam, die staat te springen om uw peuter de vakantie van zijn leven te bezorgen samen met alle andere leeftijdsgenootjes. Elke week wordt er een nieuw programma bekendgemaakt en worden er voor de jeugd activiteiten gepland waarbij ze zowel sportief als creatief aan de gang mogen.

Onze verblijfsmogelijkheden

Op ons vakantiepark voor peuters vindt u verschillende accommodaties op ruime kavels. Voor elk gezelschap is er een geschikte bungalow te vinden. Komt u met een groot gezelschap? Kies dan voor het 10 persoons vakantiehuisje. Of kies voor een 4-, 6- of 8-persoons bungalow met een kleiner gezelschap, zoals bijvoorbeeld alleen uw eigen gezin. Al onze bungalows zijn volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien. In de ochtend wordt u wakker in een comfortabel bed, zet u uw eerste kopje koffie dat u opdrinkt op het fijne buiten meubilair. Na een volle dag vol bijzondere activiteiten met uw peuter ploft u in het vakantiehuisje op de bank met een drankje of geniet u van een lekker warme douche voordat u geniet van een heerlijk diner. Er zijn verschillende verblijfsmogelijkheden voor het verblijf met uw peuter. Bekijk vooral alle mogelijkheden!

Bekijk alle bungalows

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Reserveer uw verblijf bij ons vakantiepark voor peuters

Wilt u graag een vakantiehuisje boeken bij ons vakantiepark voor peuters? Boek dan snel uw verblijf! Wilt u graag meer informatie over onze accommodaties, onze kind- en peutervriendelijke faciliteiten of heeft u een andere vraag over ons vakantiepark? Neem dan vooral contact op via e-mail (info@hofvanzeeland.nl) of telefoon (+31 (0) 113 - 56 22 60). Wij helpen u graag!

Reserveer uw bungalow
Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht