Vind makkelijk en snel uw volgende vakantie

Bungalowpark met viswater

Gooi uw hengel uit!

Wanneer u op zoek bent naar een bungalowpark met viswater op steenworp afstand, dan zit u bij Hof van Zeeland goed. Of u nu een amateur visser bent of al een meer ervaren visser bent, de nabijgelegen Stelleplas biedt urenlang uitdagend visplezier voor alle vissers. De Stelleplas wordt bewoond door een grote variatie aan vissoorten waaronder karpers, brasems, riet- en blankvoorn, zeelt, baars en snoekbaars. Dit maakt het een afwisselende en mooie locatie voor diverse vissers.

Boek uw vakantie

Accommodaties direct aan het viswater

Gelegen aan de Stelleplas vindt u verschillende vissteigers en locaties in de prachtige omliggende natuur. Aan de 10 hectare tellende zoetwaterplas is er altijd wel een plekje waar u zich in alle rust kunt terugtrekken en een hengel uit kunt werpen. Een aantal van de bungalows van ons bungalowpark aan het viswater zijn gelegen aan het binnenwater van het park, waardoor u uw hengel al kunt uitgooien vanaf uw eigen achtertuin. Hiervoor heeft u geen visvergunning nodig. Een aantal van de volgende bungalows zijn gelegen aan de binnenwateren van de Stelleplas:

Als u wilt overnachten in een van deze bungalows aan het water kunt u dit aangeven tijdens het online boeken van uw vakantie op Hof van Zeeland. Al deze luxe bungalows zijn van alle gemakken voorzien en bieden alle luxe voor een onvergetelijke visvakantie in Zeeland.

Ontdek onze overnachtingsmogelijkheden

Reserveer uw vakantiehuisje aan viswater

Wilt u graag een vakantiehuisje boeken bij ons bungalowpark aan het viswater of met een vissteiger in de tuin? Boek dan snel uw verblijf! Wilt u graag meer informatie over onze accommodaties, het viswater of heeft u een andere vraag over ons vakantiepark? Neem dan vooral contact op via e-mail (info@hofvanzeeland.nl) of telefoon (+31 (0) 113 - 56 22 60). Wij helpen u graag!

Boek uw vakantie

Onze bezoekers geven ons gemiddeld een 8.2

Wat onze bezoekers over ons zeggen

Mijn ontdekkingstocht

Mijn ontdekkingstocht door Zeeland

Stuur mij mijn ontdekkingstocht